Optifree PureMoist, een all-in-one lenzenvloeistof

maandag 25 november 2019 - 14:11 uur

 We trappen een open deur in wanneer we zeggen dat er op de markt ongelofelijk veel verschillende soorten lenzenvloeistof zijn terug te vinden. Eén van deze lenzenvloeistoffen luistert naar de naam 'Optifree PureMoist'. Het betreft hier een all-in-one vloeistof welke er bekend om staat zowel week- als maandlenzen ongelofelijk diep te kunnen reinigen. De lenzenvloeistof werd op de markt gebracht door het bedrijf Alcon en is een mum van tijd ongelofelijk populair geworden. Denk jij er eveneens aan om gebruik te maken van de Optifree PureMoist reinigingsvloeistof? In dat geval kan je er nu reeds kennis mee maken hier op deze pagina!

Een prima lenzenvloeistof voor mensen met gevoelige ogen

Op het ogenblik dat we de eigenschappen van de Optifree PureMoist gaan bekijken kunnen we in eerste instantie reeds vaststellen dat de vloeistof beschikt over de zogenaamde HydraGlyde® Moisture Matrix. De aanwezigheid hiervan is belangrijk omdat ze ervoor zorgt dat de contactlenzen als het ware de hele dag door in een soort van kussentje komen te liggen. Op deze manier kan er een belangrijke meerwaarde worden gerealiseerd op vlak van draagcomfort. Niet in het minst voor mensen met gevoelige ogen is gebruikmaken van dit type van lenzenvloeistof een aanrader.

Gegarandeerde werking tot wel 16 uur lang

Een voor veel mensen cruciaal aandachtspunt bij het kopen van een bepaalde vloeistof heeft betrekking tot de periode waarin het oppervlak van de lenzen vochtig kan worden gehouden. Door gebruik te maken van de Optifree PureMoist zal je dan ook kunnen vaststellen dat deze het oppervlak van de lenzen vochtig kan houden tot wel 16 uur lang. Een ander voordeel van de Optifree PureMoist is terug te vinden in het feit dat ze beschikt over een reinigingssysteem welke eiwitaanslag kan verwijderen. Op deze manier kan je altijd rekenen op echt schone contactlenzen, zelfs wanneer je deze niet manueel hebt schoongemaakt.

Tweedelig desinfecterend systeem

Door gebruik te maken van de Optifree PureMoist kan je tot slot rekenen op de aanwezigheid van een tweedelig desinfecterend systeem van Polyquad en Aldox. De aanwezigheid van dit tweedelig systeem is belangrijk, want het zorgt ervoor dat micro-organismen kunnen worden verwijderd die aan de basis kunnen liggen van ooginfecties.

Voor welke contactlenzen is de Optifree PureMoist geschikt?

Iedereen die op zoek is naar een alles in één lenzenvloeistof zou er in principe voor kunnen kiezen om gebruik te maken van de Optifree PureMoist. Toch moet het gezegd dat deze lenzenvloeistof in het bijzonder is geproduceerd voor zachte contactlenzen. In het bijzonder wordt het aangeraden om gebruik te maken van de Optifree PureMoist voor mensen die silicone hydrogel lenzen dragen. Deze staan er namelijk om bekend over een zeer hoge zuurstofdoorlaatbaarheid te beschikken. Heel veel mensen zweren bij het gebruik van een alles in één lenzenvloeistof. Dit uiteraard omdat een dergelijke lenzenvloeistof er om bekend staat over een ongelofelijk veelzijdige werking te beschikken. Ben jij ook iemand die er de voorkeur aan geeft om een alles in één lenzenvloeistof in huis te halen? In dat geval heeft de informatie op deze pagina ongetwijfeld reeds duidelijk gemaakt dat het altijd interessant kan zijn om daarvoor te kijken in de richting van de Optifree PureMoist! Op www.lens2day.nl kun je o.a terecht voor het bestellen van Optifree PureMoist.