Word fitter met de juiste oefeningen

dinsdag 21 februari 2017 - 08:02 uur

Fit zijn is belangrijk voor mensen. Want wie zich fit voelt, voelt zich over het algemeen ook gelukkiger. En toch doen we maar heel weinig om fitter te worden. Niet zo gek dat maar weinig mensen tevreden zijn over zichzelf. Hoe kun je daar nu verandering in brengen? Een aantal tips om vandaag nog fitter te worden.

1.Ga meer bewegen

Beweging is een belangrijk sleutelwoord binnen het fitter worden. Bewegen kan namelijk heel makkelijk en snel. Je hoeft niet per s te gaan sporten, te zwemmen of te voetballen. Je kan ook gewoon wat vaker de trap nemen en de auto laten staan. Zoek naar manieren van bewegen die je zo uit kan voeren. Je zal merken dat het weinig aanpassing van je vraagt.

2.Eet gezonder

Met gezond eten bedoelen we dat je voortaan al die tussendoortjes laat staan die je zoveel suikers geven en maar tijdelijk in energie voorzien. Geen koek en snoep meer, maar een lekker stuk fruit zoals een appel of een bakje aardbeien. Gezonder eten heeft meer effecten op je lijf. Je wordt niet alleen fitter, maar zal je ook gelukkiger gaan voelen.

3.Blijf actief

s Avonds op de bank uitgeblust naar Netflix kijken is af en toe leuk, maar voor veel mensen is het elke avond zon geval. Probeer juist actief te blijven. Ga een uur sporten, een flinke wandeling maken of neem een homerunner. Wat je ook doet: zorg dat je actief blijft. Actief zijn in het leven betekent vanzelf dat je fitter wordt.

Word jij ook fitter?

Is het voor jou ook de hoogste tijd om fitter te gaan leven? Hopelijk heb je iets aan de tips die we je in dit artikel gegeven hebben. Een fitter leven kan vandaag nog beginnen.